Gay Pop-Up Event #7 @Klovnens

Endelig! Vi er så hjertens glade for at kunne holde Gay Pop-up #7 på Klovnens Bodega, Rantzausgade 70, Nørrebro🌈 Vi har en alenlang playliste samt massive mængder guld, glimmer og guirlander liggende i kælderen, som bare venter på at komme op og hænge✨🎉🎊
Udover en masse pynt og regnbuer er vi også virkelig glade for at kunne præsentere den skønne og sjove drag queen Diana Diamond, som vil være med til at drysse lidt ekstra glimmer på denne aften💕Dianas optræden vil være indendørs og starte kl. 19.00✨
Da vi stadig er underlagte en række restriktioner vil der være et begrænsede antal pladser til salg.
🥳 Pladser generelt:
– Der vil være pladser ledige både ude og inde for walk-ins. Vi kan dog ikke udelukke om der vil være fuldt booket, så kom gerne når vi starter kl. 17.
🎟 Billettype (UDSOLGT!):
– Siddeplads inde (ikke-ryger) – 75 kr. inkl. 2 øl eller vand. (Skulle du og dit selskab først komme senere på aftenen, så meld gerne tilbage, så vi kan give andre muligheden for at hygge sig inden jeres ankomst).
🍻Sidste udskænkning vil være kl. 23.30 og Klovnens Bodega lukker kl. 24.00.
😷 Gyldigt Corona-pas eller -test er påkrævet for at sidde indendørs.
Vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer ifm. Covid-19. Det er vigtigt at følge barens regler og hvis ikke disse overholdes vil man risikere bortvisning.
Vi glæder os helt enormt til en dejlig og festlig aftens sammen med jer💜
Luftkys og kram
Team Gay Pop-up🌈
Om os:�Diversity Pop-Up er en frivillig forening med en vision om at udbrede mangfoldigheden og åbenheden i samarbejde med klassiske brune værtshuse, som med vores pop-up events signalerer, at ALLE er velkomne hos dem, så længe man kommer med et åbent sind og også gerne godt humør.
Sponsorer:�Tusind tak til Tuborg Fondet & Billetto for at sponsorere vores frivillige forening.

Se mindre
Fest
ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!